Lucky 15

Gennem vores betting-sektion giver vi dig en god introduktion til flere betting-strategier, da vi gerne vil klæde dig godt på til at opnå profit på oddset.

Vi vil gå i dybden med hvordan strategierne fungerer i praksis og hvordan du kan drage en profitabel fordel fra dem.

Lucky 15 er en relativ ny betting strategi på markedet, som har sit egentlige ophav i det som vi også kender som et Yankee-bet. Et Yankee-bet er et system væddemål, som har 11 forskellig bets.

Hvad er lucky 15?

Lucky 15 kendes også som et system-væddemål, hvor du skal kombinere en række forskellige bets på fire kampe.

I Lucky 15 skal du placere 15 forskellige væddemål; 6 double bets, 4 single bets (ét bet på hver kamp), én firling og 4 triple bets.

Sammenlagt giver dette 15 bets. Du kan se et eksempel her:

4 single bets:

Bet 1: Hold A

Bet 2: Hold B

Bet 3: Hold C

Bet 4: Hold D

6 Doubler (to kampe per bet):

Bet 5: Hold A + Hold B

Bet 6: Hold A + Hold C

Bet 7: Hold A + Hold D

Bet 8: Hold B + Hold C

Bet 9: Hold B + Hold C

Bet 10: Hold C + Hold D

4 tribler (tre kampe per bet):

Bet 11: Hold A + Hold B + Hold C

Bet 12: Hold A + Hold B + Hold D

Bet 13: Hold A + Hold C + Hold D

Bet 14: Hold B + Hold C + Hold D

1 firling (fire kampe per bet):

Bet 15: Hold A + Hold B + Hold C + Hold D

Et Yankee-bet adskiller sig fra et Lucky 15-bet, da et Lucky 15-bet også indeholder fire single bets. I alt har et Lucky 15-bet 15 forskellige bets, og vi anbefaler at du placerer det samme indskud på samtlige 15 bets.

Du vinder hvis alle dine 15 bets går hjem, hvilket de vil gøre hvis udfaldene på de fire kampe du har spillet på også går hjem.

Er der kun ét hold som vinder, vil du også kun vinde ét væddemål. Vinder to hold, eksempelvis Hold A og Hold B, vil du vinde på bet 1, 2 og 5. Hvis tre kampe vindes, eksempelvis Hold A, B og C, vil du vinde på bet 1,2,3,5,6, 8 og 11.

Kan jeg tjene penge med Lucky 15-bets?

Jo flere kampe du rammer rigtigt på, jo større gevinst kan du opnå med dette betting-system. Rammer du dog kun rigtigt på en kamp, skal den kamp have et odds på 15 for at dit væddemål skal kunne gå i 0.

Større, etablerede betting sider såsom Bet365, Tipico og Bwin giver dig mulighed for at spille med Lucky 15-bets, og systemet har efterhånden fået mere og mere plads hos de forskellige, danske bookmakere.

Du kan her på hjemmesiden finde mere information om forskellige bookmakere på det danske marked. Nogle bookmakere tilbyder desuden også en odds bonus, hvis du eksempelvis placerer et Lucky 15-Bet hvor kun en enkelt kamp går hjem.

Hvilke sportsgrene egner sig bedst til Lucky 15-bets?

Som udgangspunkt kan du spille med et Lucky 15-bet på alle sportsgrene, men fodbold er alligevel den mest benyttede sportsgren til dette system-væddemål.

Som du også kan se på billedet nedenfor, har vi lavet et eksempel med et Lucky 15-bet. Her har vi udvalgt 4 kampe fra den østrigske bundesliga, som vi spiller på gennem Bwin.

Disse 4 kampe fungerer nu som et kombinationsvæddemål, men når vi vælger at spille dem som et Lucky 15-bet, udregner Bwin selv oddsene og vores mulige gevinst. Vores Lucky 15-bet vil give os rimelig gode odds, også selvom at vi spillede på 4 favoritter fra starten.

Dog skal du også være forberedt på at placere et højere indskud med et Lucky 15-bet, da du skal dække 15 forskellige væddemål. En fordel ved system-væddemålet er dog at du vil få dækket din indsats ved 2 eller 3 rigtige bets.

Betting Strategi – oversigt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *