Verdensmesterskabet i fodbold 2022 – Her er de bedste odds

VM nærmer sig. Odds bliver udregnet og spændingen stiger. Grupperne er fordelt og du har  allerede mulighed for at spille på forskellige odds. Du kan gætte på hvem der vinder i de enkelte  grupper, hvem der bliver topscorer i grupperne, hvem der løber med sejren i hele VM og hvem der  mon bliver den absolutte topscorere ved VM. Mulighederne for både spændende odds og god  underholdning er i hvert fald i top. Læs med herunder og få lidt baggrund for de bedste odds ved  VM i Qatar i 2022.

VM 2022 i Qatar

Til vinter bliver VM i 2022 afholdt i Qatar. Fra d. 20 November og frem til d. 18 December i 2022  i Qatar står alting i fodboldens tegn. D. 18 December vil verden få et nyt land på tronen, som  verdens bedste fodbold nation. Dette land vil eje titlen i de efterfølgende fire år, frem til næste VM.  Uanset hvordan det hele kommer til at gå og hvad du vælger at spille på, så bliver det helt sikkert en  spændende omgang fodbold i særklasse.

Der er et hav af muligheder for at spille på VM i Qatar

Der findes rigtig mange betting sider som allerede nu, tilbyder dig et hav af muligheder for at spille  på VM i Qatar. Du kan spille på alt, lige fra hvem der vinder i deres respektive gruppe, til hvilket  land der mon kan kalde sig det bedste til fodbold, de kommende fire år, frem til næste VM.

Odds på hvem der vinder VM 2022

Favoritterne ved VM i 2022 er på forhånd, Brasilien, England, Spanien, Tyskland og Frankrig.  Disse fem lande har således alle stor sandsynlighed og potentiale til at vinde VM. Der er allerede  odds på de fem lande, som du kan spille på. Du kan også se tiden an og se om tingene ændre sig,  inden det hele går i gang. 

Når du vælger at tro på det ene land frem for det andet, og at spille på det som vinder af VM, bør du  ikke nøjes med at se på deres odds, men også holde øje med, hvilken gruppe det er placeret i.  Eksempelvis ligger både Spanien og Tyskland i gruppe E. Kun et af de to hold bliver den ubestridte  vinder af gruppe E, hvilket har stor betydning for det videre forløb.

Grupperne for VM i fodbold

Alle deltagende lande er inddelt i grupper. Der er i alt otte grupper. Hver gruppe består af fire lande.  Danmark befinder sig i gruppe D, sammen med Frankrig. 

Gruppe A. Qatar, Ecuador, Senegal, Holland. Gruppe B. England, Iran, USA, Wales. Gruppe C.  Argentina, Saudi-Arabien, Mexico, Polen. Gruppe D. Frankrig, Australien, Danmark, Tunesien.  Gruppe E. Spanien, Costa Rica, Tyskland, Japan. Gruppe F. Belgien, Canada, Marokko, Kroatien.  Gruppe G. Brasilien, Serbien, Schweiz, Cameroun. Gruppe H. Portugal, Ghana, Uruguay, Sydkorea For Danmark er gruppe D nok den mest interessante, også selv om der ikke er stor sandsynlighed  for at Danmark går videre.

Odds på vinderne af de forskellige grupper

Favoritterne ved VM i 2022 er Brasilien, England, Spanien, Tyskland og Frankrig. Under normale  omstændigheder ville Italien også være på denne liste, men de nåede desværre ikke med til VM  denne gang. Danmark befinder sig i gruppe D, uheldigvis sammen med Frankrig, som er en af de  fem favoritter til at vinde VM.

Gruppe E har to favoritter. Både Spanien og Tyskland ligger i denne gruppe og gør det derfor svært  at komme med et kvalitativt gæt. Brasilien, England og Frankrig ligger i hver deres gruppe og er derfor nemmere at gætte på, da de jo  ikke i første omgang møder en anden favorit.

Odds på topscorer i grupperne

Fodbolds påvirkning af kroppen – på godt og ondt, er ikke noget vi almindelige mennesker tænker  så meget over. Men når det kommer til at vælge en enkelt fodboldspiller i topklasse, som favorit til  at blive topscorer i sin klasse, så er det måske alligevel en overvejelse værd. Ikke at det  nødvendigvis betyder at kun de unge spillere har en chance.

Nogen af de ældre spillere, har allerede  bevist deres værd over tid, og bør derfor også komme med i overvejelserne. Både Kylian Mbappé,  Harry Kane, Karim Benzema, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er på forhånd udråbt som  favoritter til at blive topscorer ved det samlede VM. Der er både unge og garvede spillere blandt de  fem. Når de er spået til at vinde det samlede VM, som topscorer, er der også stor sandsynlighed for  at de vinder i hver deres gruppe.

Om du vil satse allerede nu, eller vente til VM kommer lidt tættere på, er helt op til dig selv. Uanset  hvad, bliver det en spændende omgang.

Odds på den absolutte topscorer ved VM i Qatar 2022

Kylian Mbappé, Harry Kane, Karim Benzema, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er på forhånd  udråbt til at være favoritterne til at vinde titlen som topscorer ved VM i Qatar. Oddsne er således  allerede i deres favør. 

Kylian Mbappé er en ung og spændende spiller. Indtil videre har han ikke skuffet. Det er  usandsynligt at forestille sig at han ikke også vil gøre en fin figur ved VM i Qatar. Harry Kane har år på bagen og er kendetegnet ved sin stabilitet. Så, der er heller ingen grund til  ikke at tro på ham som topscorer ved VM. 

Det samme kan siges om Karim Benzema, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.  Du kan allerede nu gætte på hvem der bliver topscorer ved VM, men der er også stadig tid at løbe  på, så du kan roligt vente med dette væddemål, indtil du har set hvordan det går med de forskellige  lande.

Tags: No tags

Comments are closed.