Halvleg/fuldtid

Vi giver dig med denne artikel en god introduktion til en betting strategi, som er blevet meget populær de seneste par år. Denne strategi går ud på at spille på resultatet ved pausen af en kamp, og til sidst det endelige resultat.

Du kan læse meget mere om hvordan denne betting strategi præcist fungerer nedenfor.

Hvordan spiller jeg på halvleg/fuldtid?

Når du placerer et væddemål på halvleg og fuldtid spiller du faktisk et dobbelt væddemål, da du spiller to ting på én gang.

Det der dog adskiller denne strategi fra et normalt dobbelt væddemål er at du placerer væddemål ved pausen af en kamp og ved det endelige resultat.

Vær desuden opmærksom på at du kun kan vinde et halvleg/fuldtids-væddemål ved at begge væddemål går hjem. Derfor er det eneste krav for en placering af et halvleg/fuldtids-væddemål at kampen indeholder en pause.

Et eksempel

Du kan nedenfor finde en oversigt, som giver dig et godt billede af mulige halvleg-fuldtids væddemål på en fodboldkamp.

Denne tabel skulle gerne kunne hjælpe dig med at få en bedre forståelse for selve strategien, og oddsene viser desuden forskellen på de 9 forskellige udfald af en kamp. Eksemplet er fra en række odds som vi selv placerede hos spiludbyderen Unibet.

Tip Halvleg Fuldtid Odds
1/1 Hjemme-holdet fører Hjemme-holdet vinder 3,25
1/X Hjemme-holdet fører Uafgjort 13,50
1/2 Hjemme-holdet fører Udeholdet vinder 28,25
X/1 Uafgjort Hjemme-holdet vinder 5,50
X/X Uafgjort Uafgjort 5,10
X/2 Uafgjort Udeholdet vinder 10,25
2/1 Udeholdet fører Hjemme-holdet vinder 23,50
2/X Udeholdet fører Uafgjort 13,75
2/2 Udeholdet fører Udeholdet vinder 6,20

I ovenstående eksempel kan du se tre kampe fra Bundesligaen, hvor der er blevet placeret tre forskellige halvleg-fuldtids væddemål.

Vores første bet er et 2/1 – spil, hvor vi har satset penge på at udeholdet vil føre ved halvlegen, og at hjemmeholdet vil vinde det endelige resultat.

Vores andet væddemål er meget ligetil. Her forudsiger vi at hjemmeholdet vil føre ved pausen og senere vinde det endelige opgør; et klassisk 1/1 – væddemål.

I det sidste og tredje væddemål sætter vi vores lid og penge på at hjemmeholdet vil føre ved pausen, selvom kampen vil ende uafgjort. Denne form kaldes for et 1/X – væddemål.

Hvis du gerne vil vide mere kan du eventuelt læse vores odds eksperters analyser af kampe fra Bundesligaen. Her kan du en masse god information, eksempelvis indbyrdes statistik, mulige startopstillinger og seneste skader og karantæner. Du vil også her kunne se guides til spil på både Bet365 og Danske Spils Oddset.

Alt i alt kan du altså her finde alt hvad du behøver at vide, før du placerer et halvleg-fuldtids væddemål på en kamp. Inden du går igang med at bruge dette odds system, anbefaler vi dig at du finder ud af, om din spiludbyder tilbyder en odds bonus når du går igang med at bette. Du kan på denne side, se en oversigt over de bedste odds bonusser.

Hvilken sportsgren egner sig bedst til halvleg-fuldtids væddemål?

Denne betting strategi er meget populær og kan også anvendes på alle de sportsgrene, som mindst har to halvlege. Dette er et krav da det skal være muligt at spille på både halvlegsresultatet og fuldtidsresultatet. Odds systemet kan desuden også benyttes på alle de betting sider som vi har anbefalet her på hjemmesiden.

Dog er der ingen tvivl om at fodbold her er den mest populære sportsgren, men sportsgrene såsom basketball og amerikansk fodbold er også rigtige populære at anvende til denne betting strategi.

Der findes desuden også en speciel spiltype af denne strategi som bruges til ishockey, da der som bekendt spilles tre perioder i en ishockeykamp. Med denne spiltype kan du derfor spille på alle tre udfald af kampen.

Kan jeg tjene penge på denne betting strategi?

Halvleg-fuldtids væddemål er eftertragtede fordi de kan give et højere odds end kampe, hvor man spiller lige på.

Spiller du på at et hold vil føre ved halvlegen men tabe hele kampen, et 1/2 væddemål, vil du som regel få et odds der ligger mellem 20 og 30, som i den grad kan betegnes som profitable odds.

Vil du gerne opnå succes på odds med denne betting strategi, anbefaler vi at du vælger favoritten som den endelige vinder, men satser lidt mere på halvlegsstillingen for at opnå de høje odds.

Lad os tage et eksempel:

Vi har et hjemmehold som har et odds på 1.50 for en sejr, og nu vil vi gerne placere to halvleg-fuldtids væddemål.

Ved det første væddemål tror vi på at favoritholdet vil føre ved halvlegen og vinde kampen, altså et 1/1 væddemål. Vores andet væddemål placerer vi på en uafgjort stilling ved pausen, samt en sejr til hjemmeholdet. Her har vi nu derfor et væddemål der hedder X/1.

Vi har nu fået dækket alle vores odds ind, og kan opnå relativt høje odds på forholdsvis sikre kampe.

Denne betting strategi kan være meget profitabel, også kun hvis hver 3. væddemål kun går hjem. Grunden herfor er de høje odds som du tidligere har vundet på med dine halvleg-fuldtids væddemål.

Tilbage til betting strategierne.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *