bet365 bonuskode

Intet samarbejde med Bet365 lige nu. Se de bedste alternativer herunder.

{{ item.maturity_unit }}

Bonusinfo

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

{{ item.custom_field_value1 }}

{{ item.custom_field_label1 }}

BESØG

Reklame

Bet365 har hurtigt vokset sig til at blive en af de førende og største bookmakere på det danske betting marked.

Hos bet365 finder du nogle af markedets bedste odds, samt en suveræn live betting-sektion, hvor du kan live streame mange kampe direkte fra din computer, mobil eller tablet.

Dertil kan du også få en rigtig god start med Bet365s velkomstbonus igennem vores bonuskode, som tilbyder dig op til 1000 kroner ekstra. Det giver dig i alt 2.000 kroner at spille for!

Bet365 har hurtigt vokset sig til at blive en af de førende og største bookmakere på det danske betting marked.

Hos bet365 finder du nogle af markedets bedste odds, samt en suveræn live betting-sektion, hvor du kan live streame mange kampe direkte fra din computer, mobil eller tablet.

Dertil kan du også få en rigtig god start med Bet365s velkomstbonus igennem vores bonuskode, som tilbyder dig op til 1000 kroner ekstra. Det giver dig i alt 2.000 kroner at spille for!

Aktivér Bonuskode nu

Denne bonuskode er gyldig indtil d. 31. december 2017

Få op til 1.000 kr. i bet365 bonus

Hos bet365 kan du som ny spiller modtage helt op til 1.000 kroner med en 100% startbonus.

Du kan se frem til en god velkomstbonus, som ikke har de store omsætningskrav, men som stadig lever op til de fleste forventninger og krav. Du kan dermed glæde dig til at modtage en konkurrencedygtig bonus med acceptable omsætningskrav.

Du kan læse mere om omsætningskravene i næste afsnit.

Sådan modtager du din bonus

Hvis du gerne vil have fingrene i den flotte velkomstbonus, skal du først og fremmest anvende vores bet365 bonuskode. Du skal blot trykke dig videre til bet365s hjemmeside igennem vores link, og herefter vil din bonuskode blive afsløret.

Når du har oprettet en spilkonto hos bet365 vil du modtage din bet365 tilbudskode på din e-mail, som du skal indtaste under ’Min konto’.

Når du har foretaget din første indbetaling på mindst 100 kroner, skal du gennemspille din indbetaling én enkelt gang, herefter kan du frit spille for din bonus.

Når din bonus er blevet sat ind på din spilkonto, skal du gennemspille denne samt dit indskud tre gange til et odds på 1,50 eller højere. Dernæst kan du frit få udbetalt dine bonuspenge.

Dette kan du læse om i vores anmeldelse:

  • Bonusvilkår og betingelser
  • anmeldelse af bet365
  • Stort potentiale i Danmark
  • Oprettelse af spilkonto
  • Design og Layout
  • Bet365s odds
  • Bet 365s Spiludvalg
  • Luk dit væddemål
  • Ny funktion hos bet365 – Luk Automatisk
  • Live streaming hos bet365
  • Live betting hos bet365
  • bet365 uden NemID
  • bet365 til mobil
  • Ny funktion hos bet365 – Rediger Væddemål (Edit Bet)
  • bet365s kundeservice
  • Ind- og udbetalinger
  • Limits/begrænsninger
  • Ofte stillede spørgsmål/FAQ
  • Vores samlede vurdering

Bonusvilkår og betingelser hos bet365

Vilkår: Detaljer:
Bonuskode hos bet365: Aktivér Bonuskode
Bonustype: Indbetalingsbonus
bet365 Bonus Beløb: 100% på op til 1.000 kr.
Minimum odds: 1.50
Minimum indbetaling 100 kroner
Omsætningskrav: 3 gange
Bedstebettingsider.dks vurdering:
Bedstebettingsider.dks tilbud: Få en bet365 Bonus på 1.000 kr.

Du får en 100% velkomstbonus på op til 1000 kroner når du opretter en ny spilkonto hos bet365 med vores bonuskode.

Vælger du for eksempel at indbetale 500 kroner, betyder dette at du vil modtage 500 kroner ekstra fra bet365. Dette giver dig i alt 1000 kroner at spille for. Du kan anvende vores bonuskode ved at trykke på “Aktiver Bonuskode”, som vil give dig din velfortjente bonus.

For at modtage din bonus skal du som minimum indbetale 100 kroner, hvor det maksimale indskud ligger på 1000 kroner.

Du skal som sagt omsætte dit bonusbeløb og dit første indskud af 3 gange med et minimum odds på 1,50. Du kan læse mere om de forskellige bonustilbud og kampagner hos bet365 længere nede i vores anmeldelse.

Anmeldelse af bet365

Bag om bet365

Bet365 så dagens lys tilbage i 2000 og det efterfølgende år lancerede bookmakeren deres første betting side.

Bet365 har dermed mere end 10 års erfaring på bagen som online bookmaker, hvilket er noget de færreste bookmakere kan prale af.

Bet365 er i dag verdens største online bookmaker, som har kunder fra mere end 100 forskellige lande. Bet365 er dermed en bookmaker man ikke kan undgå at snakke om, når snakken falder på den internationale betting-branche.

Deres succes afspejles også i det kendskab der florerer rundt om bookmakeren. Bet365 har igennem flere år formået at køre internationale reklamer, som blot har øget det globale kendskab til bookmakeren.

England er stadig bet365s fokusmarked, hvor der bliver satset stort, blandt andet med  sponsorater af den engelske Premier League, som fodboldfans over hele verden følger med i hvert eneste år.

Derudover sponserer bet365 også flere forskellige fodboldhold, blandt andet den engelske klub Stoke. Bookmakeren blev grundlagt i Stoke-on-Trent, hvor de stadig har hovedkvarter, og derfor er bet365 også hovedsponsor for det lokale hold Stoke. Siden sæsonen i 2016/17 har det berømte Britannia Stadium i Stoke endda også lavet et navneskift til Bet365 Stadium!

Design og layout

Bet365s farver på hjemmesiden er grønne og blå, hvilket er meget roligt at kigge på, selvom det også kan virke en smule kedeligt.

Dog er det utrolig nemt at navigere rundt på hjemmesiden, med overskuelige, forskellige undermenuer.

Kigger vi på venstre side af skærmen finder vi en navigationsmenu, som er enkelt og logisk opbygget. Her får du hurtigt et overblik over de mange tusinde markeder der er tilgængelige, og som du kan finde odds på hver eneste dag. Her vælger du simpelthen blot den sportsgren eller liga/turnering, som du gerne vil spille på, for til sidst at vælge den specifikke begivenhed eller kamp du ønsker at se.

Her skal du dog huske at være opmærksom på at langtidsvæddemål, som for eksempel vinderspil, findes separat på hjemmesiden. Superliga vinderspil dukker blandt andet op her under fodbold-sektionen, hvis du tager et kig på sektionen ’vinderspil’.

Hjemmesiden er overordnet set godt skruet sammen, men der er stadig plads til forbedringer. Vi savner en søgefunktion på bet365s hjemmeside, som er en væsentlig mangel, specielt fordi at denne funktion findes hos de fleste andre bookmakere.

Havde bet365 en søgefunktion, ville det være nemt og hurtigt at finde en specifik sportsbegivenhed, da man ville undgå at skulle navigere igennem hjemmesidens sektioner først.

På nuværende tidspunkt skal du nemlig søge lidt frem og tilbage på hjemmesiden, for at finde frem til dine odds. Dog trækker denne mangel ikke vores samlede vurdering væsentlig meget ned, da hjemmesiden stadig er meget enkel og brugervenlig.

Bet365s odds

Tidligere var det meget normalt blandt de klassiske bookmakere og bet365 at leve af deres stærke brands, og bookmakerne havde ikke fokus på at tilbyde markedets bedste odds.

I takt med at konkurrencen vokser i den danske bookmakerbranche, har de fleste bookmakere samt bet365 indset at det er nødvendigt at skabe konkurrencedygtige odds, og derfor finder du i dag nogle af de bedste, danske odds hos bet365.

Disse odds afspejles også i bet365s tilbagebetalingsprocent, som ligger på cirka 95% på de fleste markeder. Denne procentdel er en af de bedste på det danske marked, og derfor kan du ofte finde nogle af de mest markedsførende odds hos bet365.

De gode odds er en væsentlig grund til at oprette en spilkonto hos bet365, da du altid bør vælge din bettingside ud fra markedets højeste odds.

Bet365s spiludvalg

Bet365 giver dig utrolig mange spilmuligheder, både indenfor sportsgrene og udvalg af væddemål.

Spiludvalget er omfattende, men også afvekslende, og der er næsten ingen grænser for hvilke sportsgrene du kan spille på.

Du kan finde alt lige fra rugby, skiskydning, snooker til UFC-kampe og fodbold. Bet365 giver dig også mulighed for at spille på dansk fodbold helt ned til Danmarksserien, og du er dermed sagt rimelig godt dækket godt ind på de danske fodboldligaer.

Udover muligheden for at satse penge på udvalgte specialspil, får du også adgang til bet365s imponerende statistikbank, som hjælper dig med at underbygge dine væddemål med analyser af tidligere kampe.

Vi må heller ikke glemme at komme omkring bet365s live betting-sektion, hvor du kan spille på rigtig mange sportsbegivenheder som ofte også kan live streames.

Luk dit væddemål før tid

Bet365 lader dig sikre dine gevinster samt begrænse dit tab med deres unikke luk-væddemål-funktion. Dette gør muligheden for at tjene penge på dine bets væsentlig større.

Hvis du har spillet på et hold som fører i en kamp, kan du i nogle tilfælde få mulighed for at lukke dit væddemål før kampen slutter. Dermed sikrer du dig selv gevinst, uanset om modstanderholder laver et comeback eller ej.

Denne funktion, som altså kaldes for luk-væddemål, fungerer dog ikke på alle typer af væddemål. Derudover skal du også være opmærksom på at de disse væddemål typisk ikke tæller med i gennemspilning af bonusser.

Luk dit væddemål automatisk

Bet365 har som de første i branchen lanceret en ny, ekstra funktion, som de har givet navnet ’Luk automatisk’.

Denne funktion har til formål at give dig mere kontrol når du better, da den giver dig mulighed for at indtaste et bestemt cash-out beløb når du placerer dit bet.

Når cash-out funktionen træder i kraft bliver dit væddemål automatisk lukket, og dit beløb overføres til din spilkonto med det samme. Beløbet vil blive overført til din spilkonto uanset om du er logget ind eller ej, og dermed slipper du for at sidde og holde øje med dit cash-out beløb.

Hvis du gerne vil bruge denne funktion, skal du blot trykke på tandhjul-ikonet, som du kan finde ved siden af cash out funktionen. Her finder du ’Hvis værdien når’ og indtaster her det beløb, som du ønsker at dit væddemål automatisk skal lukkes ved.

Du kan også vælge at indstille funktionen til at lukke en del af dit væddemål, og dermed kan du selv vælge hvor stor en andel af dit væddemål du ønsker der skal lukkes, såfremt at cash-out beløbet når det valgte beløb.

Vi vil gerne uddybe med et eksempel, som viser hvordan funktionen ’luk automatisk’ fungerer i praksis. Vi forestiller os nu at du placerer et væddemål på 100 kroner, hvor du har valgt et beløb på 120 kroner som det beløb dit væddemål automatisk skal lukkes ved.

Dit væddemål vil nu lukkes automatisk, såfremt at cash-out værdien når denne grænseværdi. Springer beløbet direkte fra 110 til 130 kroner, vil dit væddemål lukke ved 130 kroner.

Du kan også altid vælge at fortryde funktionen ved at trykke på tandhjuls-ikonet og dernæst vælge ’fjern regel’.

Live streaming hos bet365

Bet365 tilbyder live streaming i stil med de fleste andre bookmakere på markedet.

Bet365s live streaming er dog uden tvivl den bedste på markedet, og du kan hver eneste dag live streame forskellige begivenheder på hjemmesiden. Faktisk kan du nærmere præcist live streame mere end 60.000 sportsbegivenheder om året hos bet365.

Du kan glæde dig til at se frem til live streaming fra den tyske Bundesliga, den italienske Serie A, den spanske La Liga og den franske Ligue 1. Dertil kommer muligheden for at live streame ishockey, volleyball, badminton, tennis, bordtennis og flere andre sportsgrene.

Du kan live streame kvit og frit hos bet365, du skal blot have en spilkonto med penge på, eller have lavet et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Når du streamer kampene live, får du også flere spiltyper præsenteret. Du kan eksempelvis få rigtig mange gode odds præsenteret, når du streamer spanske eller italienske kampe live.

Dertil kan vi også fremhæve at der ofte er en speciel bonus tilknyttet live spil. Du kan eksempelvis få et freebet på bestemte kampe, eller mulighed for at placere et live odds tilsvarende til det, som du har placeret før kampens start.

Der er ingen tvivl om at bet365 har det bredeste udvalg af live streaming på det danske marked, hvilket også er en af de væsentlige grunde til at bookmakeren er en af danskerens favoritter.

Live betting hos bet365

Hvis du elsker live betting, er du kommet til det rette sted. Bet365 tilbyder hver dag flere muligheder for at spille på flere hundrede forskellige fodboldkampe.

Udover fodbold kan du også spille live på sportsgrene såsom tennis, cykling, håndbold, NFL, NBA, NHL og mange flere.

De mange muligheder indenfor live betting giver dig et godt billede af hvor stor platformen egentlig er hos bet365. Der er ingen anden bookmaker på markedet som kan måle sig med bet365 når det kommer til udvalget af live betting muligheder, hvilket også er en af grundene til at bet365 er blevet så utrolig populær.

Du kan desuden få hjælp fra statistikker når du følger med i dine live fodboldkampe hos bet365.

Her kan du se frem til at få statistik om:

  • Skud på mål
  • Antal af angreb, et bestemt hold har udført
  • Skud ved siden af mål
  • Antal af farlige angreb, et hold har udført
  • Antal hjørnespark
  • Antal af gule / røde kort

I kampe fra de helt store ligaer kan du også finde statistikker omkring antal af frispark og indkast.

De fleste sportsbegivenheder giver dig desuden også mulighed for at følge med gennem en live-grafik, som giver dig et godt overblik over kampens gang.

I en fodboldkamp kan du eksempelvis hurtigt se hvilket hold der har bolden, og hvilket hold der er i angreb. Live-grafikken viser dig også hver gang der laves målspark, hjørnespark eller frispark. Du kan også se når der gives et gult eller et rødt kort.

Der er rigtig mange spillere som placerer deres væddemål på baggrund af disse live statistikker hos bet365, og derfor er det noget du bør tage til dig, specielt hvis du går hen og får blod på tanden over de mange live betting muligheder hos bet365.

Spil hos bet365 uden NemID

De fleste tænker måske at det er besværligt at skulle finde sit NemID frem, hver gang man skal logge på hos en bookmaker. Ikke desto mindre er det altså et lovkrav at implementere et NemID login for kunderne, og dette lovkrav omfatter alle bookmakere med dansk licens.

Dette lovkrav er vedtaget som et led til at øge din sikkerhed på internettet. Dog er det muligt at tilgå flere bookmakere uden NemID, hvis man logger ind fra en mobil enhed.

Nu er det dog også muligt at logge ind uden NemID på din spilkonto hos bet365 fra din computer. Spiller du fra en computer, giver vi dig her et nemt trick til hvordan du kan undgå at bruge NemID ved login.

  1. Besøg bet365.dk/lite
  2. Log ind uden dit NemID
  3. Gå derefter til bet365.dk, hvor du nu er logget ind!

Det kunne jo næsten ikke være nemmere!

bet365 0-0 pengene tilbage
Typisk er kampe uden mål ikke særlige festlige, og ofte kan kampe uden mål være dårligt nyt for dine oddskuponer.

Bet365 ved godt at målløse kampe sjældent er interessante, og derfor giver bet365 dig din indsats tilbage, hvis du taber et væddemål på en kamp, hvor der ikke er blevet scoret nogle mål.

Denne funktion, som bet 365 kalder for 0-0 pengene tilbage, er gældende for samtlige fodboldkampe på følgende markeder: ”Korrekt Resultat”,  ”Scorecast” og ”Halvleg / Fuldtid”.

Euro fodboldbonus tilbud

Du kan udover bet365s gode spiludvalg også se frem til en skøn fodboldbonus, som gælder alle Europas bedste, hjemlige ligaer, blandt andet Serie A, Bundesligaen, Premier League og Champions League.

Med denne bonus vil du få 100% af din gevinst tilbage, hvis du vinder på akkumulator væddemål. Hvis du vinder på en seksling, vil du få 20% i bonus. Vinder du på 14-linger, kan du se frem til helt op til 100% i bonus!

bet365 akkumulator bonus

Hvis du er den type spiller som går efter den helt store gevinst ved at spille på mange kampe på en kupon, kan du se frem til en ekstra bonus hos bet365.

Du kan nemlig modtage en akkumulatorbonus hos bet365, som betyder at du opnår større bonus jo flere kampe du spiller.

Denne akkumulator bonus varierer fra sportsgren til sportsgren, og vi giver dig her et hurtigt overblik:

Få helt op til 100% ekstra i gevinst på fodboldkampe.

Få helt op til 50% ekstra i gevinst på tenniskampe.

Få helt op til 50% ekstra i gevinst på canadiske og amerikanske sportsgrene.

Få helt op til 50% ekstra i gevinst på Euro Basket.

Få helt op til 50% ekstra i gevinst på Aussie Footy.

Du kan læse mere om de forskellige regler og betingelser der gælder for de specifikke sportsgrene på bet365’s kampagneside.

bet365 til mobil

Du kan sagtens spille hos bet365 når du er på farten. Du kan downloade bet365s app direkte ned til din smartphone, og behøver derfor ikke længere have din computer ved hånden når du vil placere et væddemål.

Den flotte app fra bet365 giver dig mulighed for at spille på alle sportsbegivenheder, uanset hvor end du måtte befinde dig. Appen er en af de bedste på markedet, specielt fordi du overordnet set har de helt samme muligheder som du kender dem fra hjemmesiden.

Appen giver dig mulighed for at placere prematch og live væddemål, live streame kampe, lave ind- og udbetalinger, og kontakte kundeservice – alt sammen uden log in med NemID! Appen kræver blot at du har oprettet en spilkonto fra din computer.

Vi ærgrer os dog over at det desværre ikke længere er muligt at indløse den populære bet365 velkomstbonus fra mobilen, og derfor må du stille dig tilfreds med bet365s normale 100% indbetalingsbonus på op til 1000 kroner.

Dog vil vi gerne understrege at den tidligere mobilbonus fra bet365 ikke kan måle sig med vores nuværende kampagnekode til bet365.

Rediger Væddemål med bet365

Som noget helt nyt introducerer bet365 nu en helt ny funktion, som de har valgt at kalde “Rediger Væddemål” eller “Edit Bet”.

Her får du mulighed for at tilføje, bytte eller helt fjerne valg på ikke-afgjorte væddemål, både på prematch og live odds væddemål. Bet365 tilbyder funktionen, når det er muligt for dig at lukke dit væddemål gennem Luk Væddemål/Cash Out funktionen.

Du kan også redigere dine væddemål fra din mobil eller din tablet ved at vælge ’luk væddemål/Cash Out funktionen’ under ’Mine væddemål’. Her vælger du blot Rediger væddemål, og tilføjer, bytter eller fjerner derefter dine valg.

Hvis du gerne vil læse mere om bet365s nye funktion, kan du tage et kig forbi bet365s hjemmeside.

Rediger-væddemål-funktionen er ikke tilgængelig for kunder, der er bosat i følgende lande:

Australien Cypern
Tjekkiet Italien

bet365s kundeservice

Bet365s kundeservice lever bestemt op til bet365s gode ry.

Supporten er åben alle døgnets timer alle ugens syv dage, og du kan kontakte bookmakeren på følgende måder:

  • Tlf: +800 12 365 365 (ring gratis) eller på tlf +441782 684 651
  • E-mail: support-dan@customerservices365.com
  • Live-chat

Hvis du gerne vil have et hurtigt svar, anbefaler vi at du bruger bet365s live chat funktion, hvor du får et venligt, hurtigt og effektivt svar.

Du kan også vælge at faxe dit spørgsmål eller din henvendelse, og du kan sågar sende et godt gammeldags brev til virksomheden.

Før du tager kontakt til bet365s kundeservice, anbefaler vi at du tager et kig på deres brede FAQ, hvor du kan finde svar på de fleste spørgsmål.

Ind- og udbetalinger hos bet365
Du kan vælge imellem flere betalingsmetoder, når du skal lave ind- og udbetalinger hos bet365. Bookmakeren accepterer de fleste kreditkort og eWallets, såsom Neteller og Skrill/Moneybookers.

Ofte udbetales der til det samme middel der blev brugt ved indbetalingen. Når du laver indbetalinger overføres beløbene til din spilkonto med det samme.

Dog skal du vente 2-5 dage, før din udbetaling overføres til din bankkonto, men denne ventetid er dog meget almindelig.

Limits/begrænsninger

Spillelovgivningen i Danmark tillader alle bookmakere, som har dansk licens, at begrænse deres kunders væddemål – som også kaldes for ’limits’ i branchen.

Derfor er der stor risiko for at du render ind i disse begrænsninger på det danske marked, og her er bet365 heller ikke nogen undtagelse.

Oplever du over en længere periode et stort overskud på din spilkonto, eller har du et bestemt spillemønster, kan dit spil måske blive limitteret.

Hvis du for eksempel har udmærket dig selv på et mindre marked som dansk divisionsfodbold eller IFT-tennis , kan bet365 have rettighed til at limittere dine fremtidige spil.

For at undgå limits er det en god ide at bryde dit spillemønster jævnligt. Spiller du eksempelvis altid singler på bordtennis, som er et marked med en lille omsætning, kan de ofte være en god ide at spille på en multikupon fra Premier League over weekenden. Pas desuden også på med at bruge et odds system, da du ved at vinde for mange penge kan risikere at blive lukket ned.

Dog skal vi også understrege, at det kun er en meget lille andel af bet365s kunder som oplever at blive limitteret. Ud af disse spillere er det dog ikke et tilfælde, at de fleste er dygtige betting-spillere, som alle har formået at skabe overskud på deres betting.

Ofte stillede spørgsmål om bet365

  1. Kan jeg finde en bet365 bonuskode?

Du kan finde en bet365 bonus ved at anvende den bonuskode som oplyses, når du klikker dig videre til bet365s hjemmeside fra et af vores link.

Når du bruger denne kampagnekode til bet365 vil du modtage en 100% indbetalingsbonus på op til 1000 kroner på dine første indbetaling.

  1. Hvordan får jeg fat på min bet365 startbonus?

Det er meget ligetil at gøre krav på din velkomstbonus til bet365. Du skal blot klikke dig videre til bet365s hjemmeside fra et af vores link, og derefter anvende den bet365 bonuskode som der oplyses.

Herefter vil du modtage din bet365 tilbudskode på en e-mail.  Du skal indtaste denne tilbudskode inder ’Min konto’, og dernæst lave din første indbetaling på mindst 100 kroner. Når du har lavet din første indbetaling vil du modtage din bet365 bonus.

  1. Hvordan kommer jeg i kontakt med bet365s kundeservice?

Der er flere måde hvorpå du kan kontakte bet365:

  • Telefonisk: +800 12 365 365 (ring gratis.) eller på +441782 684 651
  • E-mail på: support-dan@customerservices365.com
  • Live-chat

Bookmakeren har en kundeservice der er åben 24/7, hvor live-chat funktionen er åben i dagtimerne. Søger du derfor hjælp uden for dagens timer, anbefaler vi at du ringer til bet365s kundeservice telefonisk.

  1. Kan jeg live streame hos bet365?

Som vi også pointerede i vores anmeldelse, kan du hos bet365 live streame mere end 60.000 forskellige sportsbegivenheder hvert år.

Dette betyder også at du hver dag hele året rundt kan se sportsbegivenheder, alt fra store fodboldkampe fra La Liga, Bundesligaen eller en IFT tenniskamp mellem to collegespillere.

Dermed er bet365s udbud af live streaming ekstremt enestående, og direkte medvirkende til at bet365 er blevet så populær i Danmark.

  1. Findes der en cash out funktion hos bet365?

Du kan finde en cash-out funktion på rigtig mange af dine væddemål hos bet365. Dermed får du mulighed for at lukke dine væddemål før kampen eller begivenheden slutter, og kan eventuelt opnå et overskud eller minimere et eventuelt tab.

Dog skal du være opmærksom på at bet365 kræver en form for ’kommission’, når du bruger deres cash-out funktion. Derfor skal du altid tænke dig godt om, før du anvender funktionen.

  1. Kan jeg spille hos bet365 fra min mobil?

Der findes en bet365 app som du kan downloade direkte ned til din iOS eller Android enhed. Når du downloader denne app, kan du opleve den fulde bet365 oplevelse fra alle dine mobile enheder.

Det er nemt og hurtigt at logge ind fra din mobil, og du behøver ikke bruge dit NemID. Du kan placere dine væddemål som normalt, foretage ind- og udbetalinger, live streame kampe og kontakte bet365s kundeservice. Du får dermed stort set den samme brugeroplevelse på mobilen, som du gør på hjemmesiden.

  1. Kan jeg opleve at blive limitteret på mine spil hos bet365?

Som det er med de fleste bookmakere, kan du i nogle tilfælde også opleve at blive limitteret hos bet365. Dette er især gældende for vindende kunder, eller de kunder som udviser et vindende spillemønster.

  1. Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge hos bet365?

Du kan lave ind- og udbetalinger med alle normale kreditkort (Visa, mastercard osv.), samt bruge eWallets som Skrill og Neteller.

Du kan også indbetale penge gennem en bankoverførsel eller med en check.  Vi giver dig i denne artikel det fulde overblik over de forskellige betalingsmetoder du kan anvende hos bet365, hvor vi også giver dig dine minimums- og maksimumsbeløb for alle ind- og udbetalingsmuligheder.

Vores samlede vurdering

Når vi snakker om bet365, snakker vi om en stærk og solid bookmaker, som har skabt en overskuelig og flot hjemmeside. Af disse årsager er der rigtig mange eksisterende kunder som også anbefaler bookmakeren til andre.

Hos bet365 finder du et af de bedste spiludvalg der er på markedet, samt nogle af de bedste odds. Du finder også et hav af forskellig features, som gør betting til en rigtig sjov oplevelse!

Du får også mulighed for at prøve kræfter med live betting, hvor du kan se kampene igennem en flot live streaming. Det er også muligt at spille direkte hos bet365 fra din smartphone med bet365s app.

Du kan allerede oprette en konto i dag, og få en bet365 bonus på helt op til 1000 kroner med vores kampagnekode til bet365.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *